Innocentre SKHU

A Kopint Konjunktúra Kutatási Alapítvány feladata az INTERREG Slovakia-Hungary V-A keretében elnyert „Complex Innovation Centre for automotive & technology companies and education institutions of the Pons Danubii Region (NOVUM DANUVIUM) INNOCENTRE” című, SKHU/1802/3.1/017 kódszámú pályázatban egy telefonos kérdőíves felmérés elkészítése Magyarország és Szlovákia területén. A lekérdezés során 300 darab Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Pest és Nógrád megyékben működő feldolgozóipari kis-és középvállalkozást, illetve 300 darab Nyitra (Nitriansky kraj), Nagyszombat (Trnavský kraj) valamint Besztercebánya (Banskobystrický kraj) járásokban működő feldolgozóipari kis-és középvállalkozást kell elérni és a lekérdezés eredményeit feldolgozott formában számunkra átadni. A feladat részleteit az itt letölthető felhívás tartalmazza.

Ha a felhívással kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérem forduljon hozzám vagy Rózsás Erika kolléganőmhöz.

Ajánlattételi felhívás

katalin.nagy@kopint-tarki.hu

erika.rozsas@kopint-tarki.hu

Az INTERREG Slovakia-Hungary V-A keretében  elnyert  „Complex Innovation Centre for automotive & technology companies and education institutions of the Pons Danubii Region (NOVUM DANUVIUM) INNOCENTRE” címü, SKHU/1802/3.1/017kódszámú pályázatban pályázattal kapcsolatos projektmenedzseri feladatok ellátása.

A pályázat bemutatása:

A Pályázat kiírója: Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program

A pályázat azonosítószáma: SKHU/1802/3.1/017

A Pons Danubii EGTC beruházásában tervezett non-profit Komárno Innovációs Központ célja, hogy megfizethető kreatív fejlesztési infrastruktúrát teremtsen helyi vállalkozások (pl. startupok, kézműipari vállalkozások, stb.) és hálózataik, oktatási intézmények, civil szervezetek és állampolgárok számára. Hasonló elven működő gyártólaborok (ún. FabLab-ok) először az Egyesült Államokban jöttek létre, és az elmúlt évtizedekben globális hálózattá váltak, ugyanakkor Szlovákiában és Magyarországon a két fővároson kívül nem találhatók meg.